0

Užsakymų krepšelis

No Product in the Cart
€0.00

Jums gali patikti

Medik8 kosmetologė Laura

Sveiki atvykę į grožio ir sveikatos blogą, kuriame dalinsiuosi naudinga informacija bei žiniomis apie grožio terapiją ir holistinę sveikatą.

Susipažinkime

Mano vardas Laura, esu kvalifikuota grožio terapeutė bei sertifikuota Medik8 produktų specialistė. Daugiau nei prieš dešimtmetį baigiau studijas Didžiojoje Britanijoje: Waltham Forest College (2013) bei West London School of Beauty (2015). Studijos man padėjo perprasti odos senėjimo bei regeneravimo procesą, o įgautos kompetencijos leidžia sudaryti kokybiškas rutinas bei veido odos priežiūros planus ilgalaikiams rezultatams pasiekti. Po mokslų praktinės patirties sėmiausi dirbdama Skin Life Aesthetic Clinic bei Depilex klinikose Londone. Įgavusi pakankamai pasitikėjimo įkūriau savo privatų verslą ir grįžau į Lietuvą.

Mane, kaip grožio terapeutę, labiausiai domina giluminių problemų sprendimas, mėgaujuosi galėdama padėti atjauninti senstančią ir pažeistą odą. Savo darbo praktikoje naudoju ne tik paviršines odos priežiūros priemones, kaip kremai, serumai, tonikai, bet ir pažangią įrangą bei aparatūrą skirtą gilesniems gijimo procesams. Atlieku mikrodermabrazijos, mikroadatinės bei eporex (be adatų) mezoterapijos, radiodažnio bei kriolipolizės ir ultragarso procedūras. Šiame bloge daugiau papasakosiu apie visus man žinomus odos priežiūros bei gydymo metodus bei padėsiu atsakyti į klausimus susijusius su procedūrų pasirinkimu, reguliarumu bei efektyvumu.

Pažintis su Medik8

Asmeniškai savo veido odos priežiūrai renkuosi Medik8 produkciją. Per pastaruosius 10 metų pažinau ne tik produktų charakteristikas, bet ir darbo su klientais specifiką. Kompanijos mokymų metu įgijau dešimtis sertifikatų, kurie leidžia užtikrinti maksimalią grožio paslaugų kokybę bei profesionalų produktų parinkimą ir efektyvių rutinų sudarymą.

Procedūros ir kosmetikos priemonės – dar ne viskas. Mūsų švytėjimas labai priklauso ir nuo to, kaip mes jaučiamės. Puoselėju holistinį požiūrį į grožį bei sveikatą, dėl to šiame bloge pasakosiu ir apie tai, kaip prie mūsų grožio prisideda miegas, mityba bei fizinis aktyvumas. Grožio sesijų metu su klientėmis vis dažniau pasineriame į emocinės sveikatos temą. Esu laiminga galėdama pasidalinti savo sukaupta patirtimi gyvenimiškose temose: meilė sau, santykiai, gyvenimo balansas ir kt.

Dėl asmeninio dėmesio bei rūpesčio ir subtilaus artumo, procedūros tampa malonesnės, o gyvenimas tampa ne tik gražesnis, bet ir visapusiškai lengvesnis. Todėl kviečiu jus susidraugauti bei džiaugtis rezultatais kartu. Mane rasite Facebook’e: Medik8 Kosmetologė Laura.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *